Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
+38 (061) 224-87-01, +38 (061) 224-86-95
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СТИМУЛЮЄ РОБОТОДАВЦІВ ДО СТВОРЕННЯ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ

      Про це розповіла заступник директора міського центру зайнятості Ольга Сохач – сьогодні служба зайнятості – це сервісна структура, яка в своєму арсеналі має багатий спектр послуг, серед яких популярністю користується компенсація єдиного соціального внеску. Право на компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням центрів зайнятості зареєстрованих безробітних з окремих категорій громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні та роботодавець, який є суб’єктом малого підприємництва та який працевлаштовує зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності. Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного.
      За 4 місяці по м.Запоріжжя за рахунок компенсації роботодавцям працевлаштовано 83 безробітних: 36 – з числа недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці громадян, 47 – в пріоритетних видах економічної діяльності.
      «Служба зайнятості працює над урізноманітненням та збільшенням кількості послуг – повідомила Ольга Сохач - для оперативного реагування на потребу працедавців у співробітниках створено електронний кабінет роботодавця, це дозволяє значно економити час та швидко підбирати необхідних робітників».

Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet