Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
+38 (061) 224-87-01, +38 (061) 224-86-95
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ШКОЛИ

      Середня школа № 22 має довгу та цікаву історію. 1 вересня 1954 року на зеленій, затишній і чистій вулиці Щербакова в будинку під номером 18 відкрилася перша повна середня школа в Україні.
      Це одна із перших шкіл індустріального міста, яка була побудована у Ленінському районі для дітей працівників трансформаторного заводу.
      Спочатку школа № 22 була розташована в будівлі школи № 56, потім недовго гостювала в стінах школи № 59, а згодом переїхала та прописалася на вул. Щербакова, 18.
      Будівництво школи здійснювалось за кошти ЗТЗ. Відкриття школи проходило безпосередньо за участі директора заводу Трегубова Олександра Григоровича. І сьогодні вулиця, на якій розташована школа, носить його ім’я.
      На 65 ювілей школи завітало багато гостей – це і голова районної адміністрації Віталій Змієнко, заступник голови –Віталій Гриценко, і начальник ТВО Дніпровського району Яна Литовченко, головні спеціалісти ТВО, і голова профспілкової ради вчителів Дніпровського району – Алла Пашко.
      Від навчального закладу привітання приймала директорка школи Світлана Ман. Гості зичили довголіття школі, брати участь у всіх реформах освіти, виборювати почесні місця у змаганнях, конкурсах, олімпіадах. Педагогічному колективу не здавати позиції, не зменшувати обертів, витримки здоров’я, наснаги, миру.

Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet