Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
+38 (061) 224-87-01, +38 (061) 224-86-95
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПРОВЕЛА ЗУСТРІЧ З ОПІКУНАМИ

      13 березня в залі засідань районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району відділом по Дніпровському району служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради проведено інформаційно-консультативну зустріч з опікунами, піклувальниками Дніпровського району, які мають на вихованні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
      У зустрічі взяли участь представники служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 9», відділу житлово-комунального господарства районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району, управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському району, Другої Запорізької державної нотаріальної контори, Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, сектору ювенальної превенції відділу превенції ДВП ГУНП в Запорізькій області.
      Обговорювались питання, які стосуються соціального захисту прав та законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
      Опікунам та піклувальникам надано консультації та роз’яснення з нагальних питань. Також зазначено, що по кожному конкретному випадку звертатись до відповідних служб.

Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet