Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
Приймальня: +38 (061) 224-87-01; факс: 224-86-97
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



КОНСУЛЬТАНТ РОБОТОДАВЦЯ – ВАШ ПОМІЧНИК НА РИНКУ ПРАЦІ

      Основне призначення консультанта роботодавця полягає у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки його підприємницької діяльності, а також у скороченні терміну укомплектування вакансій.
      Як це виглядає на практиці?
      За кожним роботодавцем закріплено окремого консультанта, який володіє детальною інформацією щодо діяльності підприємства, його поточної та перспективної потреби у кадрах тощо. Такий підхід допомагає сформувати результативні напрями подальшої співпраці між службою зайнятості та роботодавцем. Адже служба володіє найбільшою базою шукачів роботи та безробітних, які розподілені на профільні групи, що сприяє оперативному підбору потрібних роботодавцю фахівців.
      Крім того, саме консультант має можливість здійснити підготовку або підвищення кваліфікації кадрів під індивідуальне замовлення роботодавця, зокрема, в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, які орієнтовані на навчання дорослого населення та оснащені сучасним обладнанням.
      Таким чином роботодавцям надаються спеціалізовані послуги, що враховують особливості та потреби кожного окремого підприємства.
      Також послуги консультанта роботодавця можна отримати онлайн у «Персональному кабінеті роботодавця» на сайті державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» www.dsz.gov.ua
      За додатковою інформацією роботодавці можуть звернутися до Запорізького міського центру зайнятості за адресою: вул. Рекордна 16Б, до відділу взаємодії з роботодавцями. Телефон для довідок: (061)284-93-77, (061)284-99-41.


Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet