Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
+38 (061) 224-87-01, +38 (061) 224-86-95
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



ЩО Є У «ПУНКТАХ НЕЗЛАМНОСТІ» В ЗАПОРІЖЖІ

    У Запоріжжі більшість «Пунктів незламності» розташовані в навчальних закладах. Там є все необхідне, щоб зігрітися, зарядити телефони, отримати першу медичні допомогу. В навчальних закладах тільки Дніпровського району вже працює дев’ять «Пунктів незламності», триває підготовка до відкриття десятого.
    До «Пункту Незламності», який розташований у Запорізькій гімназії №86, люди часто приходять підзарядити мобільні телефони, поміряти тиск чи температуру та зігрітися чашкою гарячого чаю чи кави.
    У приміщені навчального закладу, де наразі розташований «Пункт Незламності», облаштували приміщення як для дорослих, так і для дітей. Там є кімната матері та дитини, де можна перепочити. В ігровій кімнаті є столики з різноманітними іграми для дітей старшого та середнього шкільного віку. Для малечі також є іграшки та зони для проведення часу.
    У «Пункті Незламності» облаштована кімната, в якій за потреби можна залишитися на ніч. Там також готові надати психологічну та медичну допомогу.
    За словами директорки Запорізької гімназії №86 Любові Зайченко, у «Пункті Незламності» є достатній запас питної води - 2400 літрів та харчоблок. За потреби там нагодують. Якщо енергоносії будуть відсутні, задіють дров'яні печі, які облаштовані й духовими шафами. Там також є укриття, яке може прийняти понад тисячу людей.
    - Цей «Пункт незламності» розташований на околиці міста та розрахований на близько 460 людей. Він з укриттям, тому сюди приходять люди під час тривоги. Це безпечне місце, де людина може отримати допомогу психолога, випити гарячої кави і зарядити телефон, - зазначив в. о. голови Дніпровської райадміністрації Володимир Грянистий.

Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet