Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
+38 (061) 224-87-01, +38 (061) 224-86-95
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



У ЗАПОРІЖЖІ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ ІНСПЕКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ

      Фахівці Інспекції з благоустрою міста Запоріжжя щоденно здійснюють контроль за дотриманням Правил благоустрою на території обласного центру.
      Так, інспектори проводять профілактичні роз’яснювальні бесіди - інформування населення міста та суб’єктів господарювання щодо дотримання норм чинного законодавства в сфері благоустрою. Зокрема, одними з нагальних питань наразі є: боротьба з незаконними збірно-розбірними конструкціями (металевими гаражами), тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності, металевими конструкціями (обмежувачами паркування).
      Крім того, з 9 по 16 березня тривали перевірки та рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею у кожному з районів міста разом з представниками районних адміністрації та Нацполіції.
      За результатами проведеної роботи надані роз’яснення особам, які здійснювали торгівлю, щодо заборони торгівлі в невстановлених місцях та передбачений за це КупАП штраф. У підсумку складено 4 адмінпротоколи за ст. 152 КУпАП за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, передбачено накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
      Разом з Департаментом правового забезпечення міськради здійснено перевірки та рейди по боротьбі з незаконно встановленими автомобільними газозаправними станціями у складі яких: газове обладнання (паливно-роздавальні колонки, наземні металеві ємності, металеві конструкції (навіси), металеві конструкції (стели) та тимчасові споруди (кіоски). Складено 4 акти обстеження території щодо усунення наслідків порушень правил благоустрою території міста Запоріжжя (демонтажі).

Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet