Офіційний портал
Районна адміністрація
Запорізької міської ради

по Дніпровському району

Адреса: 69096, вул. Петра Сагайдачного, 1А
+38 (061) 224-87-01, +38 (061) 224-86-95
e-mail: reception.dnpra@zp.gov.ua



ДЕМОНТАЖ

     Районна адміністрація Запорізької міської ради по Дніпровському району, в черговий раз звертається до суб’єктів господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність в районі без оформлення відповідних документів дозвільного характеру на розміщення тимчасових споруд (тимчасових споруд, кіосків, причепів, лотків тощо) з питання самостійного демонтажу своїх кіосків, які не працюють, мають застарілий дизайн, та встановлені з порушенням чинного законодавства.
     Так, у Дніпровському районі 28.11.2023 та 01.12.2023 на виконання рішень виконавчого комітету Запорізької міської ради від 18.10.2023 № 590/15 «Про усунення наслідків порушень Типових правил благоустрою території населеного пункту за адресою: перехрестя вул. Зестафонська та вул. Ольги Кобилянської (на підставі акту обстеження території від 19.07.2023 № 0078) та від 03.11.2023 № 629/21 «Про усунення наслідків порушень Типових правил благоустрою території населеного пункту за адресою: просп. Металургів, 16 (на підставі акту обстеження території від 10.10.2023 № 0132)» були здійснені демонтажі наступних об’єктів, які були встановлені та здійснювали підприємницьку діяльність без відповідних документів дозвільного характер:
     1. Металевої конструкції (гараж) для здійснення підприємницької діяльності (прийом вторинної сировини), яка розташована без відповідних дозвільних документів на об’єкт благоустрою за адресою: перехрестя вул. Зестафонська та вул. Ольги Кобилянської.
     2. Засобу дрібно-роздрібної торговельної мережі – металевої конструкції (з реалізації плодово-овочевої продукції) для провадження підприємницької діяльності, яка розміщена без відповідних дозвільних документів на об’єкт благоустрою за адресою: просп. Металургів, 16.
     Звільнення території проводилося за участю представників департаменту муніципального управління Запорізької міської ради, Установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя», районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району, Запорізького управління ГУНП в Запорізькій області, КП «Муніципальна Варта» та інших комунальних служб міста без присутності власника (користувача) об’єкту.
     Комісією для організації і координації робіт з усунення наслідків порушення Типових правил шляхом звільнення об’єкта благоустрою міста Запоріжжя від об’єктів, встановлених без відповідних дозвільних документів були здійснені заходи щодо звільнення та транспортування на визначене місце зберігання - територія депо № 2 Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» за адресою: вул. Лізи Чайкіної, буд. 1.
     На теперішній час, серед суб’єктів господарювання, спостерігається тенденція щодо проведення самостійного демонтування власних споруд, оскільки розуміють, що їхні дії неправомірні.
     Але, на превеликий жаль, не всі фізичні-особи підприємці дотримуються вимог чинного законодавства.
     Робота в цьому напрямку буде активно проводитися і у подальшому.

Пошук

Сделать стартовой Сделать стартовой
Добавить в избранное Добавить в избранное
subscribe Подписаться на рассылку

Анонси

Записей не найдено.




Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua





ZOKC

Шановні відвідувачі і користувачі сайту,
ми будемо вдячні, якщо Ви не забудете зробити посилання на нашу адресу dniprovska-ra.zp.ua
при використанні матеріалів сайту.


"Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Atribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше"

Создание сайтов Smartinternet